Gå til indhold
Fire personer går sammen i arbejdssituation

Konferencer & events

Foto: © The Playhouse (2007) - Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Operaen (2005) - Henning Larsen Architects. Photographer: Kim Wyon

Danmarks erhvervs- og mødeturisme spiller som forretningsområde en aktiv rolle i indfrielsen af strategien for grøn omstilling i dansk turisme, da der er et stort potentiale for at sikre flere produkter med et lavere miljø- og klimaaftryk.

Denne side er under opbygning

 

Denne tematik er både relevant for dig, som arbejder på et konferencecenter, på hoteller med mødefaciliteter og venues samt for leverandører til branchen, fx transportører, cateringfirmaer og restauranter. Det er også særlig relevant for destinationsselskaber med en erhvervsturismeprofil.

Der er mange indsatser i gang for at udvikle den danske erhvervs- og mødeturisme i en mere bæredygtig retning. Du kan bl.a. dykke ned i analyser, der både præsenterer indsigter fra danske virksomheder og efterspørgslen fra nationale og internationale mødeindkøbere.

Danske erhvervsturismevirksomheder og leverandører til branchen kan også få gratis rådgivningsforløb om bl.a. certificeringer, udvikling af klimaregnskaber og værdikædearbejde.

Udover de nationale strategier på området, har en række aktører også udviklet materiale, som hjælper med konkrete tiltag til grøn omstilling af events, kongresser, møder og konferencer i form af fx guides/håndbøger, webinarer og inspirationskataloger.

 

Ofte stillede spørgsmål
 

- Hvordan gør du et event mere bæredygtigt?
- Hvilke bæredygtighedskrav stilles der til et venue i fremtiden?
- Hvilke krav kan man stille til sine gæster? 

Søg på værktøjer/indsatser indenfor konferencer og events

Kender du et værktøj/indsats, som ikke er med i overblikket? Så tøv ikke med at kontakte os her

:

Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling © 2023
Danish