Koncert i tivoli om aftenenen

'Dansk Lives grønne guide til festivaler og spillesteder'

6.7.2023
Foto: © Thomas Rousing

Dansk Live giver i denne guide konkrete idéer til, hvordan du som arrangør kan indtænke miljø- og klimahensyn i dit event. Guiden berører emnerne: affald og ressourcer, mad og drikke, energi, vand, transport, indkøb, campingområder, kommunikation og partnerskaber. 

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Dansk Live har sammensat en guide med inspiration og input fra nogle af landets største festivaler. Start jeres bæredygtige udvikling indenfor miljø her, og vær med til at skabe en grønnere livekultur.

Hvert område indeholder en liste af ideer og tricks, som I kan prøve af hos jer selv. Det kræver ikke nødvendigvis ledelsesbeslutning, men ledelsen skal naturligvis bakke op om arbejdet. Listerne indeholder gode og velafprøvede ideer og tricks, men de er selvsagt ikke udtømmende (...).

Meningen med guiden er, at du skal bruge områderne som inspiration til at igangsætte arbejdet med bæredygtighed. Det vigtigste er, at I prioriterer jeres indsatser i forhold til, hvor den største effekt vil være med de ressourcer, man har. Sæt ind der, hvor det giver mening for jer selv."

Hent guiden på Dansk Lives hjemmeside her.