Fire personer holder møde foran Skuespilhuset

'Bæredygtighed i værdikæden'

26.6.2023
Foto: © The Playhouse (2007) - Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Operaen (2005) - Henning Larsen Architects. Photographer: Kim Wyon

MeetDenmark tilbyder i regi af Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling et gratis udviklingsforløb med fokus på bæredygtighed i værdikæden og ansvarlig leverandørstyring. Forløbet er henvendt virsomheder med tilknytning til erhvervs- og mødeturismen med ansøgningsfrist 30. august 2023.

Udpluk af beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:

"Du har nu mulighed for at ansøge om at blive en del af det nye forløb Bæredygtighed i Værdikæden. Forløbet har fokus på at skabe mere bæredygtige og cirkulære værdikæder i branchen.

Der oprettes i alt fire klynger med ca. 3-5 virksomheder pr. udviklingsforløb. Du bliver en del af en af grupperne i Aarhus, Aalborg, Odense eller København. Har du interesse i at deltage online, er det også en mulighed. Grupperne følger samme proces, men 1:1-sparring vil tage udgangspunkt i jeres egne behov og udfordringer. Sammen arbejder I med at skabe mere bæredygtige værdikæder og herigennem nye løsninger på de vigtigste bæredygtighedsudfordringer.

Forløbet i grupper starter med en kortlægning af hovedudfordringer og identificerer mulige potentialer. Herefter udvikler I en individuel handlingsplan og tester udvalgte løsninger, der skal gøre jer i stand til at arbejde målrettet med bæredygtighed i værdikæden efter forløbet."

Læs mere og ansøg om udviklingsforløbet på MeetDenmark's hjemmeside her.