Tre personer holder møde på Grøbrødre Torv

'Plan for bæredygtig omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme'

26.6.2023
Foto: © Kim Wyon

Læs MeetDenmark ambitiøse bæredygtighedsplan fra 2022, der med 11 initiativer skal bidrage den bæredygtige omstilling af erhvervs- og mødeturismen i Danmark. Planen indeholder bl.a. initiativer, der skal reducere branchens klima- og miljøaftryk.  

Udpluk af beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"(...) MeetDenmark har i tæt samspil med danske møde- og kongresdestinationer udviklet en plan for, hvordan vi accelererer den bæredygtige omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme. Planen tager afsæt i en ambition om, at dansk erhvervs- og mødeturisme skal være internationalt førende inden for bæredygtige møder, messer og kongresser samt bidrage til udviklingen og udbredelsen af bæredygtige løsninger på globale samfundsudfordringer.

For at realisere ambitionen er der identificeret tre indsatsområder, som vil danne udgangspunkt for foreningens bæredygtighedsindsats i de kommende år (...). For hvert af de tre indsatsområder vil MeetDenmark igangsætte en række konkrete initiativer, som skal bidrage til omstillingen. Initiativerne vil både være målrettet branchens virksomheder og de danske destinationsselskaber."

Hent bæredygtighedsplanen på MeetDenmark's hjemmeside her