En bunke af danske pærer og æbler

'E. A. T. - Eating and Tourism'

11.5.2023
Foto: © Ditte Ingemann

VisitHerning og Bæredygtig Herning er gået sammen i dette projekt, der skal skabe mere bæredygtige spiseoplevelser for turister og gæster. Projektet bygger bl.a. på co-creation og involverer derfor lokale restauratører, fødevarevirksomheder og destinationens kommuner. 

Udpluk af beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"E.A.T er et projekt, der forandrer den måde, vi spiser, producerer og smider ud på, når vi arrangerer og deltager i events. En forandring som giver gæsten en mere bæredygtig og bedre oplevelse til publikums- og forretningsevents. Gennem kortlægning, udvikling i fællesskab, faglig sparring, kompetenceløft og nye samarbejdspartnere vil vi skabe madoplevelser, der giver turister mulighed for at vælge netop den madoplevelse som er den rette for dem og med mulighed for at tilvælge det bæredygtige.

Med nye metoder til kortlægning, monitorering, klar projekt-kommunikation og co-creation skaber vi fundamentet for den bæredygtige omstilling af madoplevelsen. Med yderligere output såsom nye løsninger, koncepter og samarbejder kickstarter vi omstillingen, som skal skabe bedre og mere bæredygtige madoplevelser for vores turister."

Læs mere om projektet på Bæredygtig Hernings hjemmeside her.