Isbjerget

'Grøn omstilling er erhvervs- og mødeturismen'

21.12.2022
Foto: Isbjerget (2013) – CEBRA, JDS Architects, Louis Paillard og SeARCH. Fotograf: Kim Wyon

I regi af Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling styrker MeetDenmark arbejdet med grøn omstilling for 40 af landets virksomheder indenfor erhvervs- og mødeturismen. Indsatsen indeholder både gratis rådgivningsforløb for virksomheder, vidensdeling, netværk og inspirationsaktiviteter.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"I 2022 udkom MeetDenmark med en omfattende og ambitiøs bæredygtighedsplan, der med en lang række initiativer skal gøre de danske erhvervs- og mødeturismevirksomheder førende indenfor mere bæredygtig erhvervsturisme. Dette betyder blandt andet, at møder, messer og kongresser afviklet i Danmark skal have en lav miljø- og klimapåvirkning og samtidig skabe en bred samfundsmæssig værdi.

MeetDenmark's bæredygtighedsplan består af tre indsatsområder og elleve initiativer baseret på en omfattende analyse af branchen og sætter retningen for arbejdet med bæredygtighed inden for dansk erhvervs- og mødeturisme. Flere af initiativerne gennemføres i regi af 'Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling' via tre omfattende aktivitetsspor, der tilsammen giver op til 40 virksomheder mulighed for at udvikle sig i en mere bæredygtig retning. Der er særligt fokus på at reducere branchens CO2-udledning og ressourceforbrug - både direkte i virksomheden og fra hele værdikæden."

Læs mere om indsatsen på Partnerskab for bæredygtig turismeudviklings hjemmeside her