Kok tilbereder lækre små retter

Certificering af storbyturismen

21.12.2022
Foto: © Claes Bech-Poulsen

40 turismevirksomheder i storbyerne tilbydes frem mod 2025 gratis individuelle certificeringsforløb med fokus på opnåelsen af en bæredygtighedscertificering. Bag indsatsen står Dansk Storbyturisme i regi af Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling. 

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"I kan nu få hjælp hos Dansk Storbyturisme og MeetDenmark, der i et samarbejde inviterer turismevirksomheder indenfor erhvervsturismen og leisureturismen, til rådgivningsforløb, hvor virksomheder får gratis hjælp til at opnå en relevant bæredygtighedscertificering

Bæredygtighed er et internationalt konkurrenceparameter, der allerede er utrolig vigtigt for erhvervsturisterne - og i større og større grad bliver en vigtig faktor for leisureturister. Danmarks nye nationale strategi for bæredygtig vækst i dansk turisme har et stort fokus på grøn omstilling med et konkret mål for at øge antallet af certificeringer. Derfor er det en strategisk prioritet for Dansk Storbyturisme og MeetDenmark at bidrage til, at flere virksomheder i turismeerhvervet får en relevant bæredygtighedscertificering.

Vi inviterer nu til en række individuelle certificeringsforløb, hvor turismevirksomheder kan få hjælp til at nå hele vejen i mål med at opnå en certificering. Som led i forløbet er der afsat ressourcer til hele processen frem mod en certificering. Dette inkluderer bl.a. skræddersyet rådgivning og muligheden for tilskud til certificeringsfee."

Læs mere om indsatsen her.