En håndfuld svampe ligger på et bord

'Grøn konference og event-håndbog'

21.12.2022
Foto: © Ditte Ingemann

Med denne håndbog kommer Aarhus Events, Aarhus Universitet og VisitAarhus hele vejen rundt om det at lave et event eller en konference med fokus på bæredygtighed. Håndbogen indeholder bl.a. konkrete anvisninger, gode råd, relevante spørgsmål og retningslinjer.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Aarhus Universitet ønsker at blive Europas mest bæredygtige universitet, når det gælder konferencer. Vi er allerede godt i gang, og mange af tiltagene i håndbogen her er allerede testet godt af gennem de seneste år ved vores egne ca. 300 årlige konferencer. Som universitet og vidensinstitution er det ekstra vigtigt, at vi går forrest, også ved at vi viser alle vores studerende og ansatte, hvordan man tager ansvar som en helt naturlig del af det at afholde konferencer.

Håndbogen og samarbejdet er også et udtryk for, at vi ikke kan gøre det alene, men har behov for samarbejde om det med hele byen. Med denne håndbog og via samarbejdet bag kan vi ikke kun skubbe vores egne arrangementer i en mere bæredygtig retning, men faktisk også inspirere arrangører i universitetsmiljøet over hele verden til at gøre det samme."

Hent håndbogen på VisitAarhus' hjemmeside her.