naturfoto af mark i Tornby Klitplantage

'Webinarrække: Det bæredygtige rapporteringsspor'

21.12.2022
Foto: © Daniel Brandt Andersen

Få viden, inspiration og vejledning om, hvordan virksomheder bliver rustet til de kommende lovkrav på bæredygtighedsområdet. Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer står bag denne webinarrække, som er tilgængelige for deres medlemmer. 

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Danske virksomheder står over for nye og omfattende regler fra EU, der b.la. stiller nye krav til arbejdet med ESG-rapportering, taksonomi og due diligence. Bæredygtighedsrapportering bliver en mere teknisk og krævende disciplin, der vil stille krav til nødvendig viden og kompetencer.

Derfor står Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer bag en webinarserie, hvor vi med en række udvalgte temaer sætter nogle af de bedste specialister, rådgivere og virksomheder i stævne til at vejlede og inspirere din virksomhed til at udarbejde en bæredygtighedsrapportering, der skaber værdi for både forretning, brugerne af rapporteringen og den bæredygtig omstilling.

Webinarserien henvender sig til Dansk Erhvervs og FSR’s medlemmer, der ønsker inspiration og vejledning, til at få overblik og komme på forkant med kommende rapporteringskrav og forventninger på bæredygtighedsområdet."

Se webinarerne online her