Foto af klitten, Bovbjerg

'Webinar: Bliv klogere på miljømærker'

17.5.2023
Foto: © Niclas Jessen

Erhvervshus Hovedstaden giver i dette webinar fra februar 2023 en introduktion til miljømærkninger og -certificeringer. Webinaret er henvendt virksomheder, som ønsker indsigt i hvilke mærkninger og ordninger, der findes, og hvilke der er relevante for den specifikke virksomhed og branche

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Dette webinar giver overblik over de mange mærker og hjælper dig med at træffe klogere beslutninger ved valg af mærker og certificeringer. Man behøver ingen eller forholdsvist lav vidensniveau om mærkeordninger, certificeringer og ledelsessystemer for at kunne deltage, og du tilbydes konkrete indsigter og overblik. Formålet med webinaret er, at alle deltagere kan træffe bedre beslutninger omkring mærker og certificeringer til deres virksomhed eller samarbejdspartnere. Og der vil være plads til spørgsmål. 

På webinaret kommer vi ind på:

-Forskellen på mærker, certificeringer, standarder og ledelsessystemer.

-Forskellen på certificeringer af produkter og virksomheder.

-Indsigt i, hvilke mærker og certificeringer, der er mest populære og hvilke der er er mere specifikke på brancher eller typer af virksomheder.

(...) Webinaret er for alle virksomheder og rådgivere, men er især relevant for virksomheder med mere end fem medarbejdere, som møder krav om ansvarlighed fra kunder og partnere og er gået i gang med grøn omstilling. Virksomheder, der er gået i gang med grøn omstilling, men som endnu ikke har lavet en offentlig strategi eller rapport."

Se webinaret på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside her.