Tre personer i business tøj går på Gråbrødre Torv

'Virksomhedsguiden.dk'

17.5.2023
Foto: © Kim Wyon

På den digitale platform findes et stort univers af viden, vejledning, guides, arrangementer og digitale værktøjer, der hjælper virksomheder med at starte drive og udvikle sin forretning. Herunder sektionen 'Grøn og bæredygtig virksomhed' der har fokus på virksomhedernes grønne omstilling.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"På Virksomhedsguiden finder du et bredt udbud af digital vejledning fra offentlige myndigheder. Du får også et overblik over muligheder for bl.a. tilskud, events og kompetenceudvikling, som tilbydes i erhvervsfremmesystemet – alt sammen med det formål at gøre det så nemt som muligt at drive virksomhed i Danmark.

Udover vejledning får du konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde videre med hhv. opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Er du iværksætter, kan du fx finde hjælp til, hvordan du starter en virksomhed, og hvis du er virksomhedsejer, kan du få inspiration til, hvordan du videreudvikler din virksomhed. Vi udarbejder derudover løbende temaer, som er målrettet bestemte virksomhedsgrupper eller tager udgangspunkt i specifikke områder, fx online salg eller grøn omstilling."

Find sektionen på Virksomhedsguiden's hjemmeside her