Person holder en økologisk hotdog i hånden

'Takeaway-emballage-guiden'

21.12.2022
Foto: © LABAN Stories

Få hjælp til at vælge de mest genanvendelige materialetyper, når du som restauratør skal træffe et valg om takeaway-emballage. Gate21 har udviklet denne online guide, som guider til at finde det bedste alternativ til virksomhedens specifikke behov.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Denne guide giver dig en anbefaling til, hvilken takeaway-emballage du bør vælge, hvis du gerne vil gøre noget for vores miljø og klima, uden at gå på kompromis med funktionalitet. Den hjælper dig i tre steps med at finde ud af, hvilke materialer der i det danske affaldssystem er bedst egnet til genanvendelse og derfor mere bæredygtige at vælge som emballage til din take away end de materialetyper, der ikke kan genanvendes men kun forbrændes.

Anvendelse: Vælg én ret (eller én gruppe af ens retter) ad gangen og svar på spørgsmålene på de tre steps for at få guidens anbefaling til retten. Lav derefter en ny søgning for hver ny ret, du også ønsker en anbefaling til. Du kan gemme og printe guidens anbefalinger ved at tilføje dem til huskesedlen på sidste side."

Brug guiden online på emballageguiden.dk her.