Tre personer cykler på Cykelslangen i København

'Sustainable choice CPH'

21.12.2022
Foto: © Cykelslangen (2014) - Dissing+Weitling. Photographer: Kim Wyon

Wonderful Copenhagen tilbyder gratis individuelle forløb til turismevirksomheder i Hovedstaden, som kan få hjælp til at opnå en bæredygtighedscertificering. Målgruppen tæller både hoteller, eventbureauer, restauranter, venues, transportaktører m.v..

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Bæredygtighed er både et parameter i den internationale konkurrence og et vigtigt element i genopretningen af hovedstadens turisme. Derfor er det en strategisk prioritet for Wonderful Copenhagen at bidrage til, at flere virksomheder i hovedstadens turismeerhverv får en relevant bæredygtighedscertificering.

Nu inviterer vi til en række individuelle forløb, hvor interesserede turismevirksomheder kan få hjælp til at nå hele vejen i mål med at opnå en certificering. Som led i forløbet vil der være ressourcer afsat til hele processen frem mod en certificering, inkl. skræddersyet rådgivning (...)

Certificeringsindsatsen er en del af projektet Sustainable Choice CPH, der har en bred kreds af partnere bag, og som er forankret i Wonderful Copenhagen. Certificeringsindsatsen eksekveres i samarbejde mellem Wonderful Copenhagen, Danmarks Restauranter og Caféer og HORESTA. Sustainable Choice CPH er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse."

Læs mere om indsatsen på Wonderful Copenhagen's hjemmeside her