Foto af gul mark med blå himmel i baggrunden

'SMV:Grøn 2.0'

11.5.2023
Foto: © Jakob Gjerluff Photography

Søg støtte til din virksomheds grønne omstilling indenfor investeringer og rådgivning med denne voucherordning under Virksomhedsprogrammet. Søg støtte til bl.a. certificering, miljømærkning, nyt udstyr og test af eksisterende produkter og få sideløbende sparring fra dit lokale erhvervshus.

Udpluk af beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Har din virksomhed brug for nye investeringer og eller rådgivning på vejen mod grøn omstilling og cirkulær økonomi? SMV:Grøn er en voucherordning, hvor din virksomhed kan søge om støtte til investeringer, rådgivning eller en kombination heraf – med det formål at komme videre på den grønne rejse mod at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder (...)

SMV:Grøn 2.0 er EU-finansieret støtteprogram til danske små- og mellemstore virksomheder, som ønsker at omstille sig til en mere grøn, cirkulær økonomi. Programmet har fokus på at hjælpe virksomheder, som ønsker at forandre og udvikle sig med fokus på grøn omstilling. Programmet har øget fokus på at reducere virksomhedens ressourceforbrug og affaldsmængder."

Læs mere om dine muligheder for at søge SMV:Grøn 2.0 på Virksomhedsprogrammets hjemmeside her