Luftfoto af strand og hav ved Jernhatten

'Podcast: Bæredygtig business'

8.6.2023
Foto: © Sarah Green

Forretnings- og bæredygtighedsrådgiver, Steffen Max Høgh, står bag podcasten Bæredygtig Business, der med hjælp fra eksperter sætter fokus på aktuelle bæredygtighedemner og på, hvor små og store virksomheder kan at tjene penge på bæredygtighed. 

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Jeg startede denne podcastserie i det tidlige forår 2018, fordi jeg var nysgerrig og bare måtte vide mere, om hvordan det lykkes små og store virksomheder at tjene penge på bæredygtighed. Og jeg ville dele det med alle andre. Give virksomhederne, eksperterne, iværksætterne og bæredygtighedsnørden (læs: mig selv) en stemme, som ville blive hørt (...).

Med en række af landets førende eksperter og erhvervsledere som gæster dykker Bæredygtig Business ned i begreberne CSR, SDG’er, bæredygtig forretning og cirkulær økonomi. Med en baggrund som iværksætter, direktør og bæredygtighedsnørd interviewer jeg toppen af poppen på Danmarks bæredygtighedsscene.

Podcasten udkommer hver 14. dag, hvor vi prøver at finde svar på det helt store spørgsmål – kan virksomheder tjene penge på at tage et socialt og miljømæssigt ansvar? Det korte svar er ja, det kan de."

Lyt til podcasten på Bæredygtig Business' hjemmeside her