En gruppe mennesker går tur langs Aarhus Havn

'Oplevelse og restauration: Få vind i sejlene med grønne certificeringer'

21.12.2022
Foto: © Roar Paaske

Der er hjælp at hente til virksomheder, der gerne vil igang med certificeringer og mærkninger. Gennem personlig sparring hjælper Erhvervshus Midtjylland bl.a. virksomheder med valg og processer omkring ordninger og mærkninger.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Du kan ikke gå fra 0-100 på få uger eller et par måneder. Derfor kan det for mange virksomheder give mening at bruge certificeringsprocessen som et springbræt til at systematisere og strukturere sine indsatser.

Måske har du allerede en certificering i kikkerten, der ville passe godt til din virksomhed. At opnå certificeringen kan være et fremtidig mål som din virksomhed gerne vil opnå i løbet af f.eks. et år. Herfra kan du bruge certificeringen som værktøj til at lægge en slagplan for hvilke indsatser, du skal sætte i søen for at opnå certificeringen og løbende få dem dokumenteret.

Er du allerede i gang med at implementere bæredygtige tiltag i din virksomhed, så kan det måske betale sig at udskyde selve certificeringen til tiltagene er implementeret. På den måde kan din virksomhed opnå en bedre score, når den skal certificeres."

Læs mere rådgivningsforløbet på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her.