Foto af strand ved Skagen

'Omstillingsanfører'

21.12.2022
Foto: © Anne-Sophie Rosenvinge

I dette initiativkatalog præsenterer Alexandra Instituttet cases og erfaringer fra 10 produktionsvirksomheder med fokus på datadrevet bæredygtig vækst. Kataloget kommer bl.a. omkring cirkulære forretningsmodeller, digitalisering, energioptimering og forsyningskæder.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Arbejder du i en dansk produktionsvirksomhed? Og er du optaget af, hvordan du kan medvirke til at gøre jeres bæredygtige omstilling til en løftestang for innovation og øget konkurrenceevne? Så er dette magasin lige noget for dig. Magasinet indeholder ti danske produktionsvirksomheders fortælling om, hvordan de arbejder med at omstille deres virksomheder, så de fremover kommer til at stå stærkere og med mindre belastning af planeten eller menneskers trivsel (...)

Digitalisering betragtes i dag som et afgørende parameter for at lykkes med den bæredygtige omstilling: Vi skal ikke tilbage til tiden før den industrielle revolution; vi skal fremad og videre. Digitalisering kan nemlig både fremme bæredygtig omstilling og styrke virksomhedernes konkurrenceevne. VIL I FØRE AN I OMSTILLINGEN? 3 Fælles for de ti virksomheder er, at de alle bruger digitalisering som led i deres omstilling og at netop digitaliseringen muliggør tilgange og resultater, der ikke ville have været mulige uden."

Hent kataloget på Alexandra Instituttets hjemmeside her.