Kvinde med papkasse i hænderne på vej ud af butik på Vesterbro i København

'Netværk om bæredygtighed for attraktioner og oplevelser'

11.5.2023
Foto: © Robin Skjoldborg

Dansk Industri tilbyder sine medlemmer indenfor turisme, oplevelser og kulturerhverv at blive del af dette netværk med henblik på at styrke virksomhedens daglige arbejde med bæredygtighed. Netværket afholdes 3-4 gange årligt har har fokus på videns- og erfaringsudveksling.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Netværket drives som et forum, hvor deltagerne aktivt byder ind og deler konkrete erfaringer med bæredygtighed i det daglige arbejde. Det kan for eksempel være erfaringer med at optimere energiforbrug, reducere madspild og affald eller etablering af partnerskaber og strategisk håndtering af værdikæden.

Målgruppen for netværket er medarbejdere, der arbejder med bæredygtighed, for eksempel indkøbere, CSR-ansvarlige, bæredygtighedsspecialister, tekniske chefer, forretningsudviklere, ansvarlige for b2b-relationer, ansvarlige for møder og konferencer, kommunikationschefer og lignende.

Dagsordenen veksler fra gang til gang efter ønske fra medlemmerne, der mødes 3-4 gange årligt. Vi sætter bl.a. fokus på personaleforhold, medarbejderudvikling, forretningsudvikling og gældende lovgivningen på området. Der er også mulighed for at inddrage cases fra de enkelte medlemsvirksomheder. Desuden er netværket et fortroligt forum, hvor medlemmerne kan udveksle erfaringer og dele viden med hinanden."

Læs mere om netværket på Dansk Industris hjemmeside her.