To personer camperer i mørket i naturen

'Naturnætter'

21.12.2022
Foto: © LABAN Stories

Dansk Kyst- og Naturturisme arbejder i dette projekt på at genopfinde de naturnære overnatningsmuligheder. Målet er at skabe flere overnatningsmuligheder gennem transformation af centrale overnatningstilbud, understøttelse af nye typologier, koncepter og målgrupper m.m..

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"NATURNÆTTER er et projekt under ’Program for naturnær overnatning’ med fokus på at fremme udviklingen af nye overnatningsformer i naturen. (...)

Naturnætter består af fire spor:

SPOR 1 – TRANSFORMATION: Denne indsats vil gennem en række fokuserede og virksomhedsnære forløb arbejde med transformation af eksisterende naturnære overnatningssteder mod at være markedsrelevante bæredygtige overnatningsformer.

SPOR 2 - NYE TYPOLOGIER: Denne indsats vil med afsæt i virksomhedscases undersøge udviklingsmuligheder og rammevilkår for etablering af nye typologier i kyst- og naturturismen. output vil være et katalog, der synliggør udviklingsmuligheder, best practice samt eventuelle barrierer.

SPOR 3 - PLATFORM OG ANALYSE: Målgruppeanalyse samt kortlægning og test af salg af naturnær overnatningskapacitet på udvalgte platforme.

SPOR 4 - STÆRK OUTDOOR FORTÆLLING: Videreudvikle og styrke fortællingen om Danmark som en attraktiv og bæredygtig outdoor-destination - med særlig fokus på overnatningstilbud, kortferie og sæsonforlængelse. Output vil være contentproduktion og markedsføringskampagne på marked Tyskland."

Læs mere om projektet på Dansk Kyst- og Naturturismes hjemmeside her