Billede af Nødebo skov, hvor lyset falder ind mellem træstammerne

'Mærk din forretning'

26.6.2023
Foto: © Daniel Overbeck - VisitNordsjælland

Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen udgav i 2018 denne bog med målet om at give virksomheder vigtig strategisk viden om bæredygtighedsmærker. Bogen præsenter Butterfly-modellen, som efterfølgende er blevet et anerkendt vurderingsværktøj til mærkeordninger.

Beskrivelse fra Dansk Erhvervs hjemmeside:
 

"Håndbogen ”Mærk din forretning” henvender sig til virksomheder, der bruger certificeringer og mærkning på deres produkter, når de skal markedsføres som bæredygtige. Mærkning spiller en stadig større rolle for den bæredygtige omstilling i Danmark, Norden, Europa og verden. Forbrugerne og det offentlige indkøb bruger i stigende grad mærker som indkøbsknapper (...).

Bogen beskriver, hvorfor det bliver vigtigere for virksomheder i fremtiden at bruge certificeringer og markedsføre sig med den troværdighed og markedsværdi, som mærkeordninger tilbyder. Med andre ord har virksomheder i stigende grad brug for at få strategisk viden og input til, hvordan de skal udvælge den mærkeordning blandt mange, som er den bedste ordning til at skabe troværdighed og markedsværdi for forretningen."

Læs mere om bogen på Dansk Erhvervs hjemmeside her