En familie cykler gennem skoven på Bindeballe Stien

'Kommunikation målrettet De Grønne Idealister'

26.6.2023
Foto: © Kenneth Stjernegaard – VisitVejle

I denne guide giver VisitDenmark tips og tricks til, hvordan du som turismeaktør kommunikere dine bæredygtighedstiltag overfor målgruppen af turister, der ønsker at kunne tage bæredygtige hensyn under deres ophold i Danmark. 

Udpluk af beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Flere og flere turister forventer, at bæredygtighed vil påvirke deres fremtidige rejsevalg. Det viser en stor undersøgelse, som VisitDenmark har gennemført i 2020. For disse ”grønne idealister” er bæredygtighed ikke et rejsemotiv i sig selv, men de har en forventning om, at der bliver arbejdet med bæredygtighed på destinationen. De vægter en ren destination højt, og det er også vigtigt for dem, at det er nemt at sortere affald, og at destinationen passer på miljøet og naturen.

I VisitDenmark ønsker vi at være på forkant med turisternes øgede efterspørgsel på området og derfor har vi gennem flere år arbejdet med bæredygtighed i vores kommunikation. I denne publikation deler vi vores erfaringer med at integrere bæredygtighed i kommunikationen med de internationale turister."

Læs guiden på VisitDenmark's hjemmeside her