Foto af naturen i Lejre med marker og sten

'Klimaklar Produktionsvirksomhed'

21.12.2022
Foto: © Freya McOmish, Scandinavia Standard

Frem mod 2026 vil Dansk Industri og Industriens Fond med dette gratis forløb klæde op til 8500 danske produktionsvirksomheder på til at blive ’klimaklar’. Forløbet indeholder online læringsforløb og rådgivning med fokus på forstå og beregne egen CO₂-udledning og sætte reduktionsmål.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"En klimaklar produktionsvirksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO₂ -aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO₂ -udledninger fra hele værdikæden - også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at I som underleverandører har viden om jeres CO₂ -aftryk.

Med programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed understøttes Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheders ambitiøse målsætning om, at Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri og skabe øget grøn eksport, vækst og beskæftigelse i Danmark (...)

Klimaklar Produktionsvirksomhed er et samarbejde mellem Dansk Industri og Industriens Fond. Det er gratis for alle danske produktionsvirksomheder, uanset om I er DI-medlem eller ej."

Læs mere om rådgivningsforløbet på Dansk Industris hjemmeside her