Aros panoramaudsigt

'Guide til grønne attraktioner'

21.12.2022
Foto: © Your rainbow panorama, Olafur Eliasson, 2006 - 2011, ARoS Aarhus Art Museum. Photo: Robin Skjoldborg

Med denne guide giver Green-Key viden til attraktioner om, hvordan de kan udvikle sig i en mere bæredygtig retning. Guiden er henvendt museer, forlystelsesparker, videnspædagogiske aktivitetscentre og zoologiske anlæg, herunder aktører, som ønsker at blive Green Attraction-certificeret.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Du sidder med en guide til grønne attraktioner – en praktisk håndbog, der skal hjælpe attraktioner som museer, forlystelsesparker, videnspædagogiske aktivitetscentre og zoologiske anlæg med at blive mere grønne og bæredygtige. Guiden omtaler også GREEN ATTRACTION, som er en målrettet certificeringsordning for attraktioner udviklet af Danske Zoologiske Haver & Akvarier (DAZA), Organisationen Danske Museer (ODM), Foreningen af Forlystelser i Danmark (FFD), Videnspædagogiske Aktivitetscentre (VPAC) og HORESTA i forbindelse med et projekt om bæredygtige attraktioner og oplevelser støttet med midler fra Erhvervsfremmebestyrelsen (...)

Guiden er let at bruge. Den kan hjælpe med at sætte yderligere gang i jeres miljøarbejde, uanset om I vælger at være med i et miljømærke som GREEN ATTRACTION eller ej. Men guiden hjælper jer også på vej mod en eventuel certificering."

Hent guiden på Green-Key's hjemmeside her