Luftfoto af Flyvesandet med strand og træer

'Guide til bæredygtig omstilling'

21.12.2022
Foto: © Jakob Vingtoft

I denne om FN’s 17 verdensmål hjælper Destination Fyn turismevirksomheder med at vurdere hvilke delmål, der er relevante for den enkelte turismevirksomhed at arbejde med. Guiden har til formål at gøre de 17 verdensmål håndgribelige, let forståelige og giver inspiration til at komme igang.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"I Destination Fyn arbejder vi strategisk og målrettet for at gøre Fyn til en bæredygtig destination. Det gør vi gennem samarbejde og udvikling af innovative løsninger. Derfor har vi til de fynske turismevirksomheder udarbejdet en særlig version af bæredygtighedsværktøjet SDG Value Scan. Vi har i guiden udvalgt de delmål, som vi vurderer har relevans for din og andre turismevirksomheder, og omformuleret dem til et sprog, som vi mener, er lettere at forstå og forholde sig til.

Derudover kommer vi ud for hvert enkelt delmål med eksempler på tiltag, som kan igangsættes. Eksemplerne har kun til formål yderligere at forklare, hvordan målene kan være relevante. Det er vigtigt at understrege, at eksemplerne ikke er udtømmende - der findes masser af andre initiativer og tiltag, som er relevante for de enkelte delmål."

Hent guiden på Destination Fyns hjemmeside her