To personer cykler gennem skoven

'Grønne last mile-løsninger på dagsture med tog fra København'

21.12.2022
Foto: © Niclas Jessen

Bliv inspireret af inspirationskataloget, udarbejdet af bl.a. Wonderful Copenhagen og Dansk Kyst- og Naturturisme som afslutning på projekt Grøn Tur/Retur. Her er udviklet og brugertestet cykling, shuttlebus og vandring som last mile-løsninger i sammenhæng med dagsture fra Kbh med tog.

Udpluk af beskrivelse fra inspirationskataloget:
 

"Dette inspirationskatalog er for dig, der skal i gang med at udvikle bæredygtige last mileløsninger. I rapporten får du inspiration, konkrete eksempler og anbefalinger til, hvordan du kommer godt i gang med processen og går fra idé til handling (...)

I projektet Grøn Tur/Retur har vi udviklet og brugertestet last mile-løsninger, som skal motivere nationale såvel som internationale turister til at tage på dagstur fra København til oplevelser på Sjælland og øerne. De enkelte last mile-løsninger indgår i en samlet dagstur fra København, og testen har haft til formål at afdække både oplevelsen af den enkelte last mile-løsning, men også den samlede dagstur og dermed den helhedsoplevelse, last mile-løsningen er en del af. Brugertesten har inddraget i alt 89 testpersoner, som hhv. har givet feedback på tidlige idéer til dagsture og last mile-løsninger og afprøvet dagsture og last mile-løsninger i praksis på destinationerne."

Hent inspirationskataloget på Dansk Kyst- og Naturturismes hjemmeside her