Naturfoto af Løkken strand uden mennesker

'Green Invest Inspirationskatalog'

21.12.2022
Foto: © Mette Johnsen

Dansk Kyst- og Naturturisme står bag dette inspirationskatalog om bæredygtige certificeringsordninger inden for byggeri og drift. Kataloget er en del af projektet 'Green Invest' og skal inspirere til mere bæredygtige hoteller og ferieresorts i kyst- og naturturismen.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Bæredygtighed har en voksende betydning som parameter, når kyst- og naturturister vælger overnatningsform. Derfor står Dansk Kyst- og Naturturisme bag dette inspirationskatalog, der har til formål at introducere og skabe overblik over danske såvel som internationale certificeringsordninger inden for både byggeri og drift af hoteller og ferieresorts. Kataloget indeholder desuden cases fra 10 hoteller og ferieresorts, som allerede har implementeret en af de præsenterede certificeringsordninger.

Kataloget er en del af Dansk Kyst- og Naturturismes projekt ' Green Invest', der vil udvikle forskellige værktøjer for arbejdet med at fremme flere bæredygtige investeringer i kyst- og naturturismen i Danmark. Dansk Kyst- og Naturturisme står bag inspirationskataloget, hvor Green Building Council Denmark og Realdania er projektpartnere. Kataloget er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse."

Hent inspirationskataloget på Dansk Kyst- og Naturturismes hjemmeside her.