En familie spiser morgenmad på en campingplads med udsigt til vandet

'Green Camping'

21.12.2022
Foto: © LABAN Stories

Som del af Green-Key kan campingpladser blive certificeret med ordningen, GREEN CAMPING. Denne certificering kan tildeles campingpladser, der arbejder med bæredygtige tiltag, og gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"En undersøgelser blandt flere campingpladser, campister og organisationer med relation til camping har vist, at Green Key for campingpladser hverken har ramt det behov, der findes, og ej heller været kommunikativt tæt nok på campingpladserne og campingfolket. Kriterierne skal være tættere på campingpladserne og både navn og logo skal appellere til denne gruppe.

Derfor har Green Key i Danmark valgt at  re-tænke denne kategori under det mere rammende navn GREEN  CAMPING, så ordningen bliver mere indbydende og mindre administrativ tung for campingpladserne, og med færdige, tilpassede kommunikative løsninger, som en del af ordningen.

Green Camping er et Sub-brand eller på dansk tilhørende mærke til Green Key, som sikrer, at krav, udtryk og indhold passere bedre til campingpladser og campister."

Læs mere om certificeringen på Green-Key's hjemmeside her.