En familie plukker æbler i en æbleplatage på Fejø

'Bæredygtighed er også bare almindelig sund fornuft'

21.12.2022
Foto: © Niclas Jessen

I denne analyse undersøges 23 virksomheder på Lolland-Falster med fokus på deres holdninger til og arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling i en turismekontekst. Herunder hvilken værdi, de tillægger den grønne omstilling, og hvilke konkrete tiltag, de har indført.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"Fokus i analysen er virksomhederne på Lolland-Falster. Der indgår 23 virksomheder i analysen. Det er disse virksomheders holdninger til og arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed, der er i fokus. Det er ikke definitioner af grøn omstilling, bæredygtighed eller verdensmål, der driver analysen.

Formålet er helt enkelt at finde ud af, hvad virksomhederne tænker om grøn omstilling og bæredygtighed i en turismekontekst. Hvad gør de konkret? Hvilken værdi tillægger de grøn omstilling og bæredygtighed i forhold til deres virksomhed? Mener de, at deres gæster er villige til at betale for deres arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed? Og meget mere. Det er også formålet med analysen, at den skal indgå i VisitLolland-Falsters videre arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed i et mere strategisk perspektiv."

Læs mere om analysen på Visit LollandFalsters hjemmeside her