Naturfoto af Gudhjem på Bornholm

'Bæredygtig Bundlinje Bornholm'

21.12.2022
Foto: © Kim Wyon

Små og mellemstore virksomheder kan gennem Bæredygtig Bundlinje Bornholm og Destination Bornholm få hjælp til at udvikle en grøn forretningsplan, som kan forbedre deres energi- og ressourceeffektivitet, konkurrenceevne og dermed bundlinje.

Beskrivelse fra indsatsens hjemmeside:
 

"I Bæredygtig Bundlinje Bornholm vil Gate 21, sammen med otte bornholmske partnere og rådgivere, udvikle grønne forretningsmodeller for mere end 40 små og mellemstore virksomheder på Bornholm. De grønne forretningsmodeller skal være med til at indfri virksomhedernes potentiale for energi- og materialeeffektiviseringer, cirkulær økonomi og grøn forretningsudvikling. Det kan både handle om her-og-nu besparelser på energi og materialer og mere langsigtede konkurrencefordele ved at indtænke produkter eller services som en del af den cirkulære økonomi.

Som en del af projektet, bliver virksomhederne tilbudt processtøtte, kortlægning af potentiale for materiale og energieffektiviseringer, energiaudit, konsulentassistance til udvikling af grøn forretningsmodel, mulighed for investeringsstøtte samt netværk og workshops."

Læs mere om indsatsen på Bæredygtig Bundlinje Bornholms hjemmeside her