Sport og Event Denmark bestyrelse

Sport Event Denmark stiller nu grønne minimumskrav til events

22.5.2024
Forfatter: Mikal Holt Jensen
Foto: Sport og Event Denmark

Hvis Sport Event Denmark skal støtte events og sportsbegivenheder skal de nu leve op til grønne krav

Sport Event Denmark arbejder for at fremme grønnere og mere bæredygtige events i hele Danmark.

Som en del af organisationens engagement i at fremme miljøvenlige initiativer, har Sport Event Denmarks bestyrelse besluttet at sætte fokus på grøn omstilling inden for internationale sportsevents over hele landet. Bestyrelsen tror på, at disse events ikke kun kan inspirere og underholde, men også være en drivkraft for positiv forandring.

Grønne minimumskrav
For at sikre, at vores events går i den rigtige retning, har bestyrelsen valgt at vedtage grønne minimumskrav i forbindelse med tildelingen af eventstøtte. Dette skridt er en del af deres overordnede strategi for en mere bæredygtig fremtid.

”Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at skabe events, der ikke kun excellerer på sportens og underholdningens front, men også bidrager til en mere bæredygtig verden,” skriver Sport Event Denmark på LinkedIn.

Kravene varierer, alt efter hvad eventarrangøren søger om støtte til, og jo større økonomisk støtte der bliver søgt om, jo flere krav bliver der stillet.

Bestyrelsen bag kravene

Det er bestyrelsen på billedet med Peter Sørensen Allan L. Agerholm, Elisabeth Milton Kit Lykketoft Erik Kristensen og Camilla Andersen, der star bag beslutningen.