Grønne stole

Det sker

Foto: Grønne stole

Her kan du finde aktuelle arrangementer og aktiviteter om bæredygtig turisme

Folkemøde
Logo

Folkemøde Bornholm 13.-15. juni 2024

Allinge Havn

Folkemødet finder sted hvert år i uge 24 i Allinge på Bornholm. Her dyrkes den demokratiske samtale og mindsker afstanden mellem borger og beslutningstager.

Flere debatter har fokus på bæredygtig turisme.

Klimafolkemøde
Logo

Klimafolkemøde den 29. – 31. august 2024.

Middelfart Havn

Klimafolkemødet er klimakampens største arena for praktisk inspiration, som skaber inspiration ved at forbinde folk, skabe fest og kulør, give plads til det nye, tage de faglige debatter og vise de videnbaserede eksempler. 

Partnerskabet har to debatter den 30. august kl. 10 og 11 sammen med Danske Destinationer og Destination Fyn. Mere information følger.

Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling
Logo

Partnerskabskonference den 4. februar 2025

Centralt i København

Der er lagt op til et brag af en konference, når Partnerskabet afholder denne konference med Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark. Her gøres der status på alle indsatser i forhold til bæredygtig turisme og hvad der kommer til at ske i dansk turisme fremadrettet. 

Mere information følger... 

Madens Folkemøde
Madens Folkemøde

Madens Folkemøde 31. maj. 1. juni 2024

Engestofte Gods, Lolland-Falster

På folkemødet er der også stor fokus på bæredygtig mad via lokale og sæsonens produkter, madvares CO2-påvirkning, økologi, minimering af madspild etc. som har indflydelse på skabe en mere bæredygtig turisme.