Katja Moesgaard, CEO

Katja Moesgaard ny forperson for Partnerskab for bæredygtig turismeudvikling

Foto: VisitDenmark

Katja Moesgaard tiltrådte den 1. oktober 2023, som ny CEO for VisitDenmark og er efterfølgende indsat som forperson i styregruppen for Partnerskabet for bæredygtig turismeudvikling

5. januar 2024

De øvrige personer i styregruppen er Mikkel Aarø-Hansen, der er CEO for Wonderful Copenhagen i juni 2015 og repræsentere Dansk Storby Turisme i partnerskabet.

Pia Lange Christensen repræsenterer MeetDenmark, hvor hun er formand samtidig med at Pia sidder i VisitDenmarks bestyrelse og CEO i VisitAarhusregionen, mens Jens Hausted sidder i styregruppen på vegne af Dansk Kyst og Naturturisme, hvor han er CEO.

Om Katja Moesgaard

Katja Moesgaard har senest været selvstændig inden for bestyrelsesarbejde, strategisk rådgivning og branding (2021–2023), herunder CEO for Brandr i kommunikations- og mediebureauet Mindshare (2021-2022). Hun var COO i F.C. København/Parken Sport og Entertainment (2018-2020), adm. direktør i DBU A/S (2011-2018) og før 2011 MEC, MEC Access, Sponsor Strategi og NIKE.

Katja Moesgaard været med til at skabe ”En del af noget større” i hendes tid som adm. direktør i DBU A/S, og man fristes næsten til at sige, at hun nu bliver en del af noget endnu større med tanke på potentialet og mulighederne i en bæredygtig dansk turisme.